تخته چوبی جزو بهترین تخته ها برای آشپزخانه و خرد کردن مواد غذایی هستند سرآشپزها بیشتر از تخته های چوبی استفاده می کنند، برخلاف تخته های پلاستیکی که می تونیم آنها رو داخل ماشین ظرفشویی بشوییم تخته های چوبی رو باید حتما با آب گرم و مایع ظرفشویی بشوییم.
باید روی سطح تخته ی چوبی رو حداقل ماهی یکبار با روغن بادام یا نارگیل مالش دهیم تا راه نفوذ باکتری و مواد آلوده رو ببندیم و مانع انتقال مواد بیماری زا به مواد غذایی شویم.
اگر خراش یا شکستگی در سطح تخته های چوبی ایجاد شد دیگر از این تخته های استفاده نکنیم چون باعث انتقال آلودگی و باکتری به مواد غذایی می شوند.
خواندن مقاله کامل در مورد تخته آشپزخانه در سینباد